Termék részletek


Max Tivoli vallomásai

ÚJ
Raktárkészlet: 1 db
Max Tivoli vallomásai
3 000 Ft
 • Max Tivolit kettős átok sújtja: egész életében egy és csakis egy nőt szeret, öregemberként, ifjúként, gyerekként... sajnos szívet tépően ebben a sorrendben. A másik átok ugyanis az, hogy öregemberként látja meg a napvilágot, s attól fogva fiatalodik visszafelé. És ami a lényeg: teste a lelkével soha, egyetlen percig sincs szinkronban. Hihetetlen sors, csak keveseknek adatik meg, hála legyen Istennek. De akivel megesik, annak van mit megosztania kortásaival és a világgal.

  Andrew Sean Greer két tudós gyermeke. A Brown Egyetemen tanult kreatív írást. A 2004-ben megjelent Max Tivoli a második regénye -ezzel robban be az irodalmi köztudatba.

  "Elbűvölő regény. Olyan nagyszerű, akár Proust és Nabokov, de mindehhez a mélységes kiábrándultság parfümös, elegáns stílusa társul... Max így ír: 'Az élet rövid és keserű, de szerettem.' Megrendítően fonák létét kifejezően, árnyaltan ábrázolja, és átütő erővel jeleníti meg az emberi sors különös voltát és elfojtott diszharmóniáját." - így írt John Updike a regényről.

 • Szerző/Szerkesztő
  Andrew Sean Greer
  Kiadó
  Cartaphylus
  Kiadás éve
  2009
  Kiadás helye
  Budapest
  Nyomda
  Kinizsi Nyomda Kft.
  Oldalszám
  331
  Fordító
  Dezsényi Katalin
  Nyelv
  magyar
  Kötéstípus
  Fűzött kemény papírkötés, kiadói papír védőborítóval.
  Állapot
  Újszerű állapotban
  ISBN
  978 963 266 103 2
  Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  ASGR
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  380 g/db
Webáruház készítés