Termék részletek
Kávésipari ismeretek
-
Tartalomjegyzék
A) Általános rész / 5
I. Az iparűzés feltételei / 5
II. A kávéházi személyzet alkalmazására vonatkozó tudnivalók / 21
III. Adók és illetékek / 34
B) Szakmai rész / 62
I. A kávéház helyiségei / 62
II. A személyzet / 78
III. Áruismeret / 80
IV. Konyhaművészet / 117
V. Italok - pinceműveletek / 139
VI. Felszolgálás. Terítés. A vendéggel való bánás / 131
VII. Az érvényben lévő üzem- és árkorlátozások / 156
Tárgymutató / 159
-
Szerző/Szerkesztő Dr. Havas Nándor - Bokros Lajos - Dr. Pelz BélaKiadó Ipari Tanfolyamok Országos VezetőségeKiadás éve 1945Kiadás helye BudapestNyomda Szikra irodalmi, lapkiadó és nyomdai r. t.Sorozat Ipari szakkönyvtár 107-108.Oldalszám 173Nyelv magyarKötéstípus Félvászon.Állapot Jó.Raktárkészlet NINCSCikkszám HBPTömeg 220 g/db
Kategóriák
- Újdonságok
- Antikvár könyvek
- Állatorvosi könyvek
- Biológia
- Családtörténet
- Dedikált könyvek
- Életmód, egészség, szépségápolás
- Építészet
- Erdészet, faipar
- Ezotéria, asztrológia
- Filozófia
- Fizika
- Földrajz, csillagászat
- Gasztronómia
- Gyerekkönyvek
- Helytörténet
- Hobbi, szórakozás
- Idegen nyelvű könyvek
- Időszaki kiadványok
- Ifjúsági irodalom
- Informatika
- Irodalomtörténet, -elmélet, nyelvészet
- Jog
- Kémia
- Képregények
- Könyvrégiségek
- Környezetvédelem, természetvédelem, ökológia
- Közgazdaságtan, üzlet
- Lexikonok
- Matematika
- Mezőgazdaság
- Műszaki könyvek
- Művelődéstörténet
- Művészet
- Néprajz
- Orvosi könyvek
- Pedagógia, gyógypedagógia
- Pengős, ponyva
- Politika
- Pszichológia
- Sport
- Szépirodalom
- Szociológia
- Szótárak
- Tankönyvek
- Természetrajz
- Történelem
- Útikönyvek
- Útleírások
- Vadászat, halászat
- Vallás
- Játék, ajándék
- Térképek
- Új kiadványok
Termékajánló