Termék részletek
Házi konzerválás
2. kiadás
-
Ez a könyv házi módszerekkel vagy kisüzemi felszereléssel végzett konzerválással foglalkozik. Nemcsak a háziasszonyok használhatják sikerrel, hanem a kisebb közétkeztetési konyhák, üzemi konyhák vezetői, termelőszövetkezetek dolgozói is. A szorosan vett recepteken kívül a házi konzerválás általános tudnivalóira, a mit miért csinálunk kérdéskörére is kitér, tehát nemcsak a közvetlen gyakorlatban igazít el, hanem szemléletet ad a konzerválás munkájáról is, megtanít konzerválni.
-
Szerző/Szerkesztő Fabriczky Imre - Papp AntalKiadó Műszaki KönyvkiadóKiadás éve 1958Kiadás helye BudapestNyomda Egyetemi NyomdaOldalszám 268Illusztrátor/fotós Korcsmáros PálNyelv magyarKötéstípus fűzött puha papírkötésÁllapot jó, megsárgult könyvlapok, a papírborító kissé szakadt, a korábbi tulajdonos aláírásávalRaktárkészlet VANCikkszám HKONZTömeg 290 g/db
Kategóriák
- Újdonságok
- Antikvár könyvek
- Állatorvosi könyvek
- Biológia
- Családtörténet
- Dedikált könyvek
- Életmód, egészség, szépségápolás
- Építészet
- Erdészet, faipar
- Ezotéria, asztrológia
- Filozófia
- Fizika
- Földrajz, csillagászat
- Gasztronómia
- Gyerekkönyvek
- Helytörténet
- Hobbi, szórakozás
- Idegen nyelvű könyvek
- Időszaki kiadványok
- Ifjúsági irodalom
- Informatika
- Irodalomtörténet, -elmélet, nyelvészet
- Jog
- Kémia
- Képregények
- Könyvrégiségek
- Környezetvédelem, természetvédelem, ökológia
- Közgazdaságtan, üzlet
- Lexikonok
- Matematika
- Mezőgazdaság
- Műszaki könyvek
- Művelődéstörténet
- Művészet
- Néprajz
- Orvosi könyvek
- Pedagógia, gyógypedagógia
- Pengős, ponyva
- Politika
- Pszichológia
- Sport
- Szépirodalom
- Szociológia
- Szótárak
- Tankönyvek
- Természetrajz
- Történelem
- Útikönyvek
- Útleírások
- Vadászat, halászat
- Vallás
- Játék, ajándék
- Térképek
- Új kiadványok
Termékajánló