Termék részletek


Ételkészítés technikája

Raktárkészlet: 1 db
Ételkészítés technikája
8 000 Ft
  • Alcím
    A vendéglátóipari tanulóiskolák számára
    Szerző/Szerkesztő
    Venesz József
    Kiadó
    Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
    Kiadás éve
    1962
    Kiadás helye
    Budapest
    Nyomda
    Kossuth Nyomda
    Oldalszám
    703
    Illusztrátor/fotós
    Zombory Éva, Gróf Nándor, Bauer Sándor
    Nyelv
    magyar
    Kötéstípus
    fűzött papírkötés
    Állapot
    közepes, a hátsó kötéstábla sérült
    Raktárkészlet
    1 db
    Cikkszám
    VJ3
    Tömeg
    1,18 kg/db
Webáruház készítés