Termék részletek


Élesztő- és szeszipari kézikönyv

Raktárkészlet: NINCS
Élesztő- és szeszipari kézikönyv
7 500 Ft
Nincs raktáron

Fekete/fehér fényképekkel és ábrákkal.

  • Tartalomjegyzék

    Bevezetés (Dr. Gimesi János) / 13

    Az élesztő-és szeszgyártás mikrobiológiája (Dr. Szép Ivánné)  21

    Alapanyagok, tápanyagok, segédanyagok (Dr. Sólyom Lajos, Kovács Béla) / 65

    Sütőélesztő-gyártás (Kovács Béla) / 117

    Szeszgyártás (Dobrádi Éva, Nagypataki Imre, Saáry Miklós) / 191

    Takarmányélesztő-gyártás (Kovács Béla) / 285

    Az üzemi higiénia (Szladecskó Györgyné) / 307

    A minőségellenőrzés (Dr. Bikfalvi Istvánné) / 325

    A mérés és a szabályozás (Hyross Ferenc) / 341

    Vízgazdálkodás (Saáry Miklós) / 371

    Környezetvédelem (Dobrádi Éva) / 379

    A gyártás és a forgalmazás előírásai ( Dr. Mikófalvi Bertalan) / 399

    Irodalomjegyzék / 421

  • Szerző/Szerkesztő
    Dr. Gyimesi János - Dr. Sólyom Lajos
    Kiadó
    Mezőgazdasági Kiadó
    Kiadás éve
    1979
    Kiadás helye
    Budapest
    Nyomda
    Alföldi Nyomda
    Oldalszám
    423
    Nyelv
    magyar
    Kötéstípus
    vászon, kiadói papír védőborítóval
    Állapot
    Jó.
    Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    ELESZT
    Tömeg
    760 g/db
Webáruház készítés