Termék részletek


Depresszió

Raktárkészlet: VAN
Depresszió
3 490 Ft
 • A ​depresszió sokak életét megkeserítő és tönkretevő nyavalyakórság, a lélek rákja, amely megosztja a gondolkodó embereket, és amellyel sokan mind a mai napig nem tudnak mit kezdeni. Vajon mi az oka ennek?
  A szerző célja, hogy megmutassa: a depresszió nagyon is hétköznapi jelenség, nincs benne semmi misztikum, semmi elborzasztó. Ez a kötet nem az ismeretek didaktikus felsorolása, nem tankönyvi rendszerezésben járja körül a témát az okoktól a terápiáig – erre számos kiváló szakkönyv áll rendelkezésre. Nem találunk benne statisztikákat, bonyolult pszichológiai fejtegetéseket, vagy biológiai elméleteket, sem pedig a kezelési módszerek részleteit, hiszen ilyen munkák is szép számmal akadnak.
  E könyv legfontosabb célja: láttatni és érzékeltetni. Láttatni a depresszióról való gondolkodás dimenzióit, és érzékeltetni azt a sok-sok dilemmát, amellyel nap mint nap szembe kell néznie mind a depressziós embernek, mind pedig környezetének.
  Belső Nóra érzéseket és benyomásokat közvetít a gyakorló pszichiáter szakmai és lelki szemén keresztül, hiszen a depressziót érzelmek nélkül nem lehet érteni és megértetni. Nézzünk szembe őszintén a tényekkel és a valósággal, hiszen csakis a megismerés és a tudás biztosíthatja a győzelmet a depresszió elleni küzdelemben.

 • Alcím
  Betegség vagy úri huncutság?
  Szerző/Szerkesztő
  Dr. Belső Nóra
  Kiadó
  Jaffa Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Kiadás helye
  Budapest
  Oldalszám
  213
  Nyelv
  magyar
  Kötéstípus
  fűzött kemény papírkötés
  Állapot
  ISBN
  978 615 5235 89 4
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  BNDEP
  Tömeg
  364 g/db
Webáruház készítés