Termék részletek


Borászati kémia

Raktárkészlet: VAN
Borászati kémia
  • Borászati kémia
5 500 Ft

Második, javított kiadás.

A címlapon a korábbi könyvtulajdonos neve és adatai láthatók.

Több helyen ceruzával, zöld tollal írott megjegyzések, számítások láthatók.

Újrakötött példány.

  • Tartalomjegyzék

    Bevezetés / 5

    I. A borászati kémia fontosabb vegyi anyagai / 6

    II. Elméleti kémiai alapfogalmak / 18

    III. A szőlőfürt és részei / 24

    IV. A bogyó érése / 27

    V. A must összetétele  79/ 32

    VI. A must javítása / 37

    VII. A must erjedése / 40

    VIII. A bor összetétele / 42

    IX. A bor érése és megbetegedése okozta kémiai változások / 59

    X. A borkezelés kémiája / 63

    XI. Törkölyborok, seprőborok, csemegeborok és fagyasztott borok / 79

    XII. A must és a bor kémiai vizsgálata / 83

  • Szerző/Szerkesztő
    Requinyi Géza
    Kiadó
    Királyi Magyar Természettudományi Társulat
    Kiadás éve
    1940
    Kiadás helye
    Budapest
    Nyomda
    Pátria nyomda Rt.
    Oldalszám
    103
    Nyelv
    magyar
    Kötéstípus
    félvászon
    Állapot
    Közepes. Megsárgult és foltos könyvlapok
    Raktárkészlet
    VAN
    Cikkszám
    BORKEM
    Tömeg
    350 g/db
Webáruház készítés