Termék részletek
A római konyha
Tartalom
Bevezető és használati utasítás ehhez és az összes többi szakácskönyvhöz avagy A parasztasszony a kastélyban / 9
Fritti. Rántott ételek / 31
La Pastasciutta. Száraztészta / 51
Le Pietanze. A másodiki fogás / 119
Il Dolci - La Frutta. Édességek - Gyümölcs / 195
I Vini. A borok / 210
La Pizza napoletana. A nápolyi pizza / 218
A receptek ábécében / 227
Szótár / 231
-
Szerző/Szerkesztő Lénard SándorKiadó Magvető KönyvkiadóKiadás éve 1986Kiadás helye BudapestNyomda Athenaeum NyomdaOldalszám 233Fordító Tandori Dezső, Tandori ÁgnesNyelv magyar, olaszKötéstípus Fűzött kemény papírkötés.Állapot Jó.ISBN 963 14 0631 8Raktárkészlet VANCikkszám LENROMTömeg 260 g/db
Kategóriák
- Újdonságok
- Antikvár könyvek
- Állatorvosi könyvek
- Biológia
- Családtörténet
- Dedikált könyvek
- Életmód, egészség, szépségápolás
- Építészet
- Erdészet, faipar
- Ezotéria, asztrológia
- Filozófia
- Fizika
- Földrajz, csillagászat
- Gasztronómia
- Gyerekkönyvek
- Helytörténet
- Hobbi, szórakozás
- Idegen nyelvű könyvek
- Időszaki kiadványok
- Ifjúsági irodalom
- Informatika
- Irodalomtörténet, -elmélet, nyelvészet
- Jog
- Kémia
- Képregények
- Könyvrégiségek
- Környezetvédelem, természetvédelem, ökológia
- Közgazdaságtan, üzlet
- Lexikonok
- Matematika
- Mezőgazdaság
- Műszaki könyvek
- Művelődéstörténet
- Művészet
- Néprajz
- Orvosi könyvek
- Pedagógia, gyógypedagógia
- Pengős, ponyva
- Politika
- Pszichológia
- Sport
- Szépirodalom
- Szociológia
- Szótárak
- Tankönyvek
- Természetrajz
- Történelem
- Útikönyvek
- Útleírások
- Vadászat, halászat
- Vallás
- Játék, ajándék
- Térképek
- Új kiadványok
Termékajánló