Termék részletek
A legjobb magyar nagy szakácskönyv
Impresszumadatok külső forrásból, a kiadó másik megnevezése: Bíró Albert.
-
Alcím Tartalmazza a polgári háztartásokban leginkább kedvelt és ízletes magyar ételek pontos elkészítési módjátSzerző/Szerkesztő Fényes IrmaKiadó Löbl D.Kiadás éve 1911Kiadás helye BudapestOldalszám 128Nyelv magyarKötéstípus félvászonÁllapot Közepes. Az előzéklap, a tartalomjegyzék hiányzik. Javított könyvgerinc, foltos lapok.Raktárkészlet NINCSCikkszám FENYIStátusz Nincs készleten.  Tömeg 170 g/db
Kategóriák
- Újdonságok
- Antikvár könyvek
- Állatorvosi könyvek
- Biológia
- Családtörténet
- Dedikált könyvek
- Életmód, egészség, szépségápolás
- Építészet
- Erdészet, faipar
- Ezotéria, asztrológia
- Filozófia
- Fizika
- Földrajz, csillagászat
- Gasztronómia
- Gyerekkönyvek
- Helytörténet
- Hobbi, szórakozás
- Idegen nyelvű könyvek
- Időszaki kiadványok
- Ifjúsági irodalom
- Informatika
- Irodalomtörténet, -elmélet, nyelvészet
- Jog
- Kémia
- Képregények
- Könyvrégiségek
- Környezetvédelem, természetvédelem, ökológia
- Közgazdaságtan, üzlet
- Lexikonok
- Matematika
- Mezőgazdaság
- Műszaki könyvek
- Művelődéstörténet
- Művészet
- Néprajz
- Orvosi könyvek
- Pedagógia, gyógypedagógia
- Pengős, ponyva
- Politika
- Pszichológia
- Sport
- Szépirodalom
- Szociológia
- Szótárak
- Tankönyvek
- Természetrajz
- Történelem
- Útikönyvek
- Útleírások
- Vadászat, halászat
- Vallás
- Játék, ajándék
- Térképek
- Új kiadványok
Termékajánló