Termék részletek


A gyógyító képzelet

ÚJ
Raktárkészlet: VAN
A gyógyító képzelet
2 500 Ft
 • A hazánkban is népszerűvé vált, Silva-féle agykontroll közeli rokona a rákbetegek gyógyítására kidolgozott Simonton-technika.
  A Simonton házaspár - a férj radiológus, a feleség pszichoterapeuta - egy texasi rákklinikán húsz éve alkalmazza a szokásos orvosi rákterápiák kiegészítésen ezt a speciálisan daganatos betegek számára kidolgozott módszert.
  Könyve előszavában José Silva a Time magazin egyik 1983-as ismertetését idézi Simontonék módszerével kapcsolatban: "Bármilyen bizarranak tűnik is, az eljárás szignifikáns számú, gyógyíthatatlannak számító betegen segített, minden várakozást meghaladó módon és mértékben."
  A gyógyító képzelet lenyűgözően érdekes esettanulmányok sorával illusztrálja ezt az állítást. A módszer otthoni elsajátításához pontos útmutatást adó kézikönyvnek azonban nemcsak rákbetegek vehetik hasznát. A pozitív gondolkozást tudatosan fejlesztő módszer más betegségek esetén is kiválóan alkalmazható önsegító terápia.
  "Nem tudtam letennei a Gyógyító képzelet című könyvet. Nagy örömömre szolgál, hogy csodálatomat fejezhetem ki Simontonék munkája iránt, minthogy magam is az ő módszerükhöz hasonló viselkedésterápia segítségével gyógyultam ki egy eredetileg gyógyíthatatlannak minősített rákbetegségéből. Kevés ilyen jól megírt könyv akadt eddig a kezembe. Számos részletes ténnyel ismertet meg, ugyanakkor annyira érdekes és olvasmányos az átlag olvasó számára, hogy szerintem a kiadó és a szerzők méltán lehetnek büszkék erre a műre" /Dr. Selye János, Nobel-díjas tudós, a Nemzetközi Stressz Intézet igazgatója/

 • Alcím
  A rák legyőzése lépésről lépésre/Önsegítő kézikönyv rákbetegek és családtagjaik számára
  Szerző/Szerkesztő
  O. Carl Simonton, Stephanie Matthews-Simonton, James L. Creighton
  Kiadó
  Egészségforrás Kiadó
  Kiadás éve
  1990
  Kiadás helye
  Budapest
  Oldalszám
  217
  Fordító
  Ghimessy Csaba
  Nyelv
  magyar
  Kötéstípus
  ragasztott puha papírkötés
  Állapot
  ISBN
  963 04 0353 6
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  GYOKEP
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  335 g/db
Webáruház készítés