Termék részletek


A bor kezelése és a bortörvény magyarázata

Raktárkészlet: VAN
A bor kezelése és a bortörvény magyarázata
4 500 Ft

Második kiadás. 21 szövegábrával.

  • Tartalomjegyzék

    I. A szőlő összetétele, érése, szüretelése. A kénezés / 3

    II. A szőlő megzúzása, sajtolása és a must erjedése / 16

    III. A tisztán tenyésztett vagy fajélesztők alkalmazása. Siller és vörös borok készítése. A bor fejlődése és érése. Utóerjedés / 32

    IV. A pincegazdaság tisztaságáról általában. A boroshordók kezelése és tisztántartása. A bor előkészítése az értékesítésre / 50

    V. Pinceműveletek / 64

    VI. A must és a bor javítása / 92

    VII. A bor rendellenes elváltozásai / 107

    VIII. Az új bortörvény és végrehajtási rendelete / 123

     

  • Alcím
    Rádiótanfolyam bővített és átdolgozott anyaga
    Szerző/Szerkesztő
    Fornády Elemér - Dr. Zombory Bertalan
    Kiadó
    Pátria Irodalmi Vállalat és Nyomdai Részvénytársaság
    Kiadás éve
    1941
    Kiadás helye
    Budapest
    Nyomda
    Pátria R.-T.
    Oldalszám
    132
    Nyelv
    magyar
    Kötéstípus
    Spirál
    Állapot
    Közepes. Megsárgult és foltos könyvlapok, tuladonbejegyzéssel.
    Raktárkészlet
    VAN
    Cikkszám
    FORN
    Tömeg
    170 g/db
Webáruház készítés