Termék részletek


A II. világháború német harci repülői

Raktárkészlet: VAN
A II. világháború német harci repülői
2 800 Ft

Fekete/fehér fényképekkel.

Nagyalakú (21x29 cm) könyv.

 • A II. világháború első három évében a német légierő, a Luftwaffe gépei alapvető szerepet játszottak a náci hadigépezet Blitzkrieg (villámháborús) sikereiben. A vadászgépek, vadászbombázók, zuhanóbombázók, rombolók, bombázók és felderítőgépek kötelékei egyszerűen kisöpörték a légtérből az ellenséges felderítőgépeket, megbénították a szárazföldi csapatokat, majd romhalmazzá változtatták a városokat. A II. világháború német harci repülői című könyv részletes leírást ad azokról a legfontosabb német típusokról, amelyek 1939 és 1945 között szolgálatban álltak. A kötet a gyártók nevének betűrendjében tárgyalja azokat a leghíresebb Luftwaffe-gépeket, amelyek a konfliktusban szerephez jutottak, köztük a Messerschmitt Bf 109-est, a Focke-Wulf Fw 190-est és a Junkers Ju 87-est, a híres-hírhedt Stuka zuhanóbombázót.

  A kötet minden gépről részletes információkat ad, beleértve a tervezés és fejlesztés történetét, a változatok jellegzetességeit és a műszaki adatokat összefoglaló táblázatokat. Ily módon jelentős segítséget nyújt ahhoz, hogy hiteles képet kaphassunk olyan harci gépekről, mint például a Junkers Ju 88-as, amely először 1936-ban emelkedett a levegőbe, de a II. világháborúban is (egészen 1945 májusáig) a lehető legkülönfélébb feladatokat látta el.

  A függelékben a harcokban bevetett valamennyi további jelentős német típus teljes műszaki leírása és fejlesztésének története szerepel.

  Magyar vonatkozású kiegészítésekkel ellátta: Becze Csaba.

 • Szerző/Szerkesztő
  Chris Chant
  Kiadó
  Hajja és Fiai
  Kiadás éve
  2000
  Kiadás helye
  Debrecen
  Nyomda
  Hajja és Fiai
  Oldalszám
  160
  Fordító
  Veréb András
  Nyelv
  magyar, német
  Kötéstípus
  Nylon
  Állapot
  ISBN
  963 9037 96 6
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  CHCHANT
  Tömeg
  810 g/db
Webáruház készítés