Termék részletek


Lángoló szív

Raktárkészlet: 0 db
Lángoló szív
4 500 Ft
 • A ciprusi mágus és a Hódolat a Napnak című kötetek után a trilógia záró darabjában Kyriacos C. Markides folytatja a két ciprusi görög gyógyító és mester, Daskalos és Kostas misztikus tanításainak feltárását.

  A szerző ismét visszatér szülőföldjére, a varázslatos, de politikailag kaotikus állapotok uralta Ciprusra, hogy ott belemerítkezzen az Igazság Keresőinek kozmológiai rendszerébe, és belső átéléssel tudósítson e szellemi tanítók érdekfeszítő életéről és különleges, metafizikai tapasztalatairól.

  Lángoló szív című művében Markides a magasabb világokba vezeti olvasóit, s az emberi tudatosság határait kutatva a misztikumok, a paranormális jelenségek, a spirituális gyógyítások és a Valóság igazi természetének titkait tárja fel.

  Készüljenek fel, a csodák valóra válnak!

  A szerzőről: Kyriacos C. Markides ciprusi születésű, a szociológia professzora a maine-i egyetemen, az Egyesült Államokban. A szerző A ciprusi mágus -egy spirituális gyógyító különleges világa című művével vált közismertté, amelyben Daskalosnak, a misztikus beavatottnak és médiumnak az életéről számol be.

 • Alcím
  A ciprusi mágus misztériuma
  Szerző/Szerkesztő
  Kyriavos C. Markides
  Kiadó
  Manas
  Kiadás éve
  2003
  Kiadás helye
  Budapest
  Nyomda
  Gelbert Kft.
  Oldalszám
  278
  Fordító
  Balikó Nándor
  Nyelv
  magyar
  Kötéstípus
  Ragasztott papírkötés
  Állapot
  ISBN
  978 963 863 092 2
  Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  KYRIAC
  Tömeg
  280 g/db
Webáruház készítés