Termék részletek


Kulcs az immunrendszerhez

Raktárkészlet: VAN
Kulcs az immunrendszerhez
4 200 Ft
 • Ez ​a könyvünk ismét egy válasz arra a temérdek kérdésre, amit a Testszervíz több mint 5 éves fennállása óta kaptunk ügyfeleinktől, követőinktől, a helyes életmód iránt érdeklődőktől. A téma számos oldalról lett már megközelítve, azonban még mindig az látszik, hogy túl sok, rendszerezetlen információból próbálják meg kiválasztani az emberek a helyes és működő adatokat.

  Napjaink egyik legfontosabb kutatási területe az immunológia. Mik a test védekező mechanizmusai, hogyan védekezik a szervezetünk a “betolakodók” ellen, mely szervek, szervcsoportok vesznek részt ebben a munkában és hogyan?

  Az immunrendszer kulcs az egészséghez, ezért karbantartása, megóvása, magas működési szinten tartása alapvető az egézséges élethez.

  A Kulcs az immunrendszerhez című könyvünk azoknak szól, akik az életben legalább egyszer érezték, hogy milyen az, ha a szervezet ellenálló képessége nem tökéletes: leggyakrabban megfázáskor vagy influenzánál.

  Azoknak szól, aki tudni akarják, hogy hogyan működik a szervezet védekező mechanizmusa, és mit kell tenni azért, hogy erősebb legyen.

  Azoknak, akik tudják, hogy a helyes életmód része az immunrendszer megerősítése, és ezért természetes módszerekkel akarnak tenni.

  Azoknak is szól, akik egészségesek és szeretnének azok is maradni.

  Azoknak, akik tudatosan a testükkel kapcsolatosan és hiszik, hogy mindig lehet valamit jobban tenni, ezért szeretnének a témában jobban elmélyülni.

  Azoknak is szól, akik már a Testszervíz életmódot követik és a program alatt elsajátított ismereteket a könyvespolcukra is szívesen feltennék, hogy bármikor hozzáférjenek.

  Természetesen azoknak is szól, akik a Testszervíz tudástár előző könyveivel már rendelkeznek és sorozat újabb darabját is segítségnek tartják életük megváltoztatásához.

  És tulajdonképpen bárkinek, aki szeretné, hogy jó állapotban legyen, és erős, egészséges, védekezésre képes testet szeretne.

  Egyszóval mindenkinek!

 • Szerző/Szerkesztő
  Szabados Pál
  Kiadó
  Testszerviz Extra Kft.
  Kiadás éve
  2019
  Kiadás helye
  Budapest
  Nyomda
  Keskeny és Társai 2001 Kft.
  Sorozat
  Testszerviz Könyvek
  Oldalszám
  198
  Nyelv
  magyar
  Kötéstípus
  ragasztott puha papírkötés
  ISBN
  978 615 00 6541 0
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  KULIMM
  Tömeg
  396 g/db
Webáruház készítés