Termék részletek
Baromfikeltetés
Harmadik, átdolgozott kiadás.
-
A baromfikeltetés iparszerűvé válása lehetőséget teremtett a baromfitenyésztésben, a baromfi hús- és tojás-előállítás gyors fejlődéséhez. Ezzel párhuzamosan a keltetéstechnológiai eljárások és a keltetésbiológiai ismeretek is nagymértékben fejlődtek. Így a korábbi technológiai eljárások ma már sok tekintetben módosításra szorulnak. A jó gazdasági eredmény, a nagy kelési százalék, az életerős naposbaromfi előfeltétele a korszerű keltetési technológia.
Az előző kiadásokhoz képest részletesebben foglalkozik az utóbbi években jelentőségében megnőtt gyöngytyúk-, pulyka, kacsa- és lúdtojások keltetésével.
-
Szerző/Szerkesztő Dr. Kiss IstvánKiadó Mezőgazdasági KiadóKiadás éve 1977Kiadás helye BudapestNyomda Alföldi NyomdaOldalszám 274Nyelv magyarKötéstípus ragasztott puha papírkötésÁllapot Jó.ISBN 963 230 176 5Raktárkészlet VANCikkszám KISSBARMTömeg 430 g/db
Kategóriák
- Újdonságok
- Antikvár könyvek
- Állatorvosi könyvek
- Biológia
- Családtörténet
- Dedikált könyvek
- Életmód, egészség, szépségápolás
- Építészet
- Erdészet, faipar
- Ezotéria, asztrológia
- Filozófia
- Fizika
- Földrajz, csillagászat
- Gasztronómia
- Gyerekkönyvek
- Helytörténet
- Hobbi, szórakozás
- Idegen nyelvű könyvek
- Időszaki kiadványok
- Ifjúsági irodalom
- Informatika
- Irodalomtörténet, -elmélet, nyelvészet
- Jog
- Kémia
- Képregények
- Könyvrégiségek
- Környezetvédelem, természetvédelem, ökológia
- Közgazdaságtan, üzlet
- Lexikonok
- Matematika
- Mezőgazdaság
- Műszaki könyvek
- Művelődéstörténet
- Művészet
- Néprajz
- Orvosi könyvek
- Pedagógia, gyógypedagógia
- Pengős, ponyva
- Politika
- Pszichológia
- Sport
- Szépirodalom
- Szociológia
- Szótárak
- Tankönyvek
- Természetrajz
- Történelem
- Útikönyvek
- Útleírások
- Vadászat, halászat
- Vallás
- Játék, ajándék
- Térképek
- Új kiadványok
Termékajánló