Termék részletek
Baromfihús- és tojástermelők kézikönyve
Fekete/fehér fényképekkel és ábrákkal.
-
A szerzők bábolnai szakemberek: tudósok, akik a bábolnai műhelyekből indultak, illetve Bábolnán működő gyakorlati technológusok, akik az elmúlt években európai, az egyesült államokbeli és távol-keleti partnereinkkel együttműködve továbbfejlesztették az iparszerű baromfihús- és tojástermelés korábbi technológiáját, szervezési, integrációs mőódszereit, és a kézikönyvben kísérletet tesznek ezek közreadására és értéktermelő hasznosítására.
-
Szerző/Szerkesztő Dr. Zoltán PéterKiadó Mezőgazdasági Szaktudás KiadóKiadás éve 1997Kiadás helye BudapestNyomda Grafika Nyomdaipari Kft.Oldalszám 496Nyelv magyarKötéstípus fűzött kemény papírkötésÁllapot Jó.ISBN 963 356 209 0Raktárkészlet NINCSCikkszám ZP01Tömeg 920 g/db
Kategóriák
- Újdonságok
- Antikvár könyvek
- Állatorvosi könyvek
- Biológia
- Családtörténet
- Dedikált könyvek
- Életmód, egészség, szépségápolás
- Építészet
- Erdészet, faipar
- Ezotéria, asztrológia
- Filozófia
- Fizika
- Földrajz, csillagászat
- Gasztronómia
- Gyerekkönyvek
- Helytörténet
- Hobbi, szórakozás
- Idegen nyelvű könyvek
- Időszaki kiadványok
- Ifjúsági irodalom
- Informatika
- Irodalomtörténet, -elmélet, nyelvészet
- Jog
- Kémia
- Képregények
- Könyvrégiségek
- Környezetvédelem, természetvédelem, ökológia
- Közgazdaságtan, üzlet
- Lexikonok
- Matematika
- Mezőgazdaság
- Műszaki könyvek
- Művelődéstörténet
- Művészet
- Néprajz
- Orvosi könyvek
- Pedagógia, gyógypedagógia
- Pengős, ponyva
- Politika
- Pszichológia
- Sport
- Szépirodalom
- Szociológia
- Szótárak
- Tankönyvek
- Természetrajz
- Történelem
- Útikönyvek
- Útleírások
- Vadászat, halászat
- Vallás
- Játék, ajándék
- Térképek
- Új kiadványok
Termékajánló