Termék részletek


A tested vízért kiált!

ÚJ
Raktárkészlet: VAN
A tested vízért kiált!
3 800 Ft
 • Szomjúságunkat ne gyógyszerekkel kezeljük!

  Az egészségügy krízisének elsődleges oka, a fiziológia, az élettan tudományának alapvető tételeiben gyökerezik, ami pedig az emberi test gyógyászatának és tudományos ismeretének alapja. Ez azért történhet meg, mert az emberek és a gyógyító tudósok nem ismerik kellő alapossággal, mikor és miért szomjazzuk a vizet, nem értik a víz létfontosságú szerepét az emberi szervezetben.

  A gyógyszerek csillapító szerek. Nem az emberi test betegségeinek gyógyítására tervezték őket. Ráadásul a globális gyógyszeripar kereskedelmi világhálózatai ellenérdekeltek a lakosság tartós egészségi állapotát illetően. E könyv a teljesség igényével, tudományos alapokon tárja elénk a társadalom egészségügyi problémáinak megoldását, ismertetve az emberi test egyszerre holisztikus és tapasztalati élettanát. Választ ad arra a kérdésre, melynek kimondását még meg sem mertük kísérelni, hogy miért vagyunk egyre betegebbek és miért nem gyógyítják a gyógyszerek a betegségeket!

  "A lényeges problémákat nem oldhatjuk meg ugyanazon a gondolkodási szinten, mint ahol megteremtettük őket." (Albefrt Einstein)

 • Szerző/Szerkesztő
  Dr. F. Batmanghelidj
  Kiadó
  Mandala-Véda Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2002
  Kiadás helye
  Budakeszi
  Nyomda
  Alföldi Nyomda Rt.
  Sorozat
  Tudományos Egyszerűsített Gyógyászat
  Oldalszám
  249
  Fordító
  Harkai György
  Nyelv
  magyar, angol
  Kötéstípus
  tűzött papírkötés
  Állapot
  Újszerű állapotban
  ISBN
  978 963 86 20200
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  BATMAN
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  320 g/db
Webáruház készítés