Termék részletek


A mennyország gyönyörű

Raktárkészlet: 1 db
A mennyország gyönyörű
1 600 Ft

Fekete/fehér fényképekkel.

 • 1980 márciusában Peter Baldwin Panagore élete örökre megváltozott. Egy barátjával útra kelt, hogy megmássza a világhírű Könnyező-falat a kanadai Albertában. Társa tapasztalt jégmászó volt, ő azonban kezdő. Már lefelé ereszkedtek a hegyről, amikor csapdába estek a szikla oldalában, és rájuk esteledett. Peter kimerült, és a teste vészesen kihűlt: ott, a hegyen átélte a halált. Azokban a percekben, amelyeket a túlvilágon töltött, megtapasztalta a poklot, a megbocsátást és a feltétlen szeretetet. És látta, hogy a mennyország gyönyörű.

  "Ez a könyv a reményről szól. Azért írtam, hogy valódi reményt adjak a haldoklóknak, a reményvesztetteknek, a haláltól rettegőknek és a gyászolóknak." (Peter Panagore)

  Panagore teológiából szerzett mesterfokozatot a Yale Egyetemen és megismerkedett a keresztény miszticizmussal. Harmincéves meditációs gyakorlata és húszéves lelkészi munkája, ameylnek során számtalan haldoklónak és gyászolónak nyújtott vigaszt, hozzásegítette, hogy egyedülálló módon tudjon beszélni Istenről, a mennyországról, szépségről, életről és halálról. 

  A mennyország gyönyörű torokszorító kalandra és felemelő spirituális utazásra hív.

 • Alcím
  A nap, amikor meghaltam, és megértettem, hogy a vég valójában egy új kezdet
  Szerző/Szerkesztő
  Peter Baldwin Panagore
  Kiadó
  Jaffa Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Kiadás helye
  Budapest
  Oldalszám
  231
  Fordító
  Rézműves László
  Nyelv
  magyar
  Kötéstípus
  ragasztott papírkötés
  Állapot
  Jó.
  ISBN
  978 615 5492 91 4
  Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  PENAG
  Tömeg
  270 g/db
Webáruház készítés