Termék részletek


A mennyei prófécia

Raktárkészlet: 1 db
A mennyei prófécia
1 600 Ft
 • A perui őserdő mélyéről, az ősi romok közül titokzatos kézirat kerül elő. Csodálatos, az ember, sőt az egész emberiség életét megváltoztató eszmék olvashatók a szövegben. A több ezer éves próféciák megjósolják, hogy a huszadik század végén az emberiség fejlődésében kilenc felismerés mindenki számára elhozza a megvilágosodást.

  A Kézirat azonnal felkelti a tudományos világ és a kalandorok érdeklődését. A hivatalos körök, köztük a katolikus egyház vezetői mindent elkövetnek, hogy a Kézirat ne kerüljön nyilvánosságra. Egy fiatal amerikai férfi teljesen gyanútlanul kerül az események középpontjába, és rövid időn belül kulcsszerepet kap a hiányzó, Kilencedik Felismerés felkutatásában. A Kézirat próféciáinak lényege: a csodák természetes velejárói az emberi létnek: nem hinni kell bennük, hanem támaszkodni rájuk.

  Redfield regénye valóságos kultuszt teremtett: a könyv hatására világszerte sokan változtatták meg életüket. A mennyei prófécia tanulságait, további lehetőségeit elemzik, kutatják a legkülönbözőbb tudományok képviselői, a szerteágazó érdeklődésű olvasók.

 • Szerző/Szerkesztő
  James Redfield
  Kiadó
  Magyar Könyvklub
  Kiadás éve
  1995
  Kiadás helye
  Budapest
  Nyomda
  Wiener Verlag
  Oldalszám
  236
  Fordító
  Révbíró Tamás
  Nyelv
  magyar
  Kötéstípus
  fűzött kemény papírkötés
  Állapot
  Jó.
  ISBN
  963 548 876 9
  Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  JR04
  Tömeg
  320 g/db
Webáruház készítés