Termék részletek


A magyar élelmiszeripar története

Raktárkészlet: 0 db
A magyar élelmiszeripar története
2 500 Ft
  • A XIX.század második felében élelmiszeriparunk az ipari tőke felhalmozásának fontos forrása volt, és a tőkés ipar kialakulásakor a gyáriparban az élen járt. A technikai és a technológiai fejlesztés terén elért kiemelkedő eredményeivel nemzetközi viszonylagban is nagy tekintélyt szerzett.

    1945 után élelmiszeriparunk alapvető szerkezeti és szervezeti változásokon ment keresztül. Miután egyre ritkul azoknak a kortársaknak a száma, akik résztvevői voltak ennek az átalakulásnak, időszerűvé vált az egész élelmiszeripar teljes történetének megírása és az utókor számára való megörökítése.

    A technika- és gazdaságtörténeti szempontból egyaránt érdekes és olvasmányos, képekkel illusztrált (250 db fekete-fehér fotó) mű a szakmai ismeretek bővítését, az oktatás és a közművelődés célját szolgálja.

  • Szerző/Szerkesztő
    Dr. Kirsch János - Dr. Szabó Loránd - Dr. Tóth-Zsiga István
    Kiadó
    Mezőgazdasági Kiadó
    Kiadás éve
    1986
    Kiadás helye
    Budapest
    Nyomda
    Alföldi Nyomda
    Oldalszám
    629
    Nyelv
    magyar
    Kötéstípus
    Vászon, kiadói papír védőborítóval.
    Állapot
    Jó.
    ISBN
    963 232 213 4
    Raktárkészlet
    0 db
    Cikkszám
    MET
    Tömeg
    1,295 kg/db
Webáruház készítés