Termék részletek


A diadalmas út

Raktárkészlet: VAN
A diadalmas út
5 000 Ft
 • Realitásunk 99%-a számunkra pillanatnyilag láthatatlan. Az ember szellemi ébredésével, a Harmadik Szem aktiválódásával ezek a magasabb dimenziók beutazhatóvá válnak minden aspiráló ember számára. A fizikai lét nehéz álmából ébredő tanítvány számára megnyílik az Akasha könyve, az örökrezgésű éteri adatbank, a Beszélő Fény Krónikája, világkorszakok bölcsességének többdimenziós lenyomata. Ez a krónika mondja el nekünk az emberi szellem igazi történetét, hiszen minden fizikai esemény eredeti rezgését, kozmikus színképét, időtlen frissességben lüktető, életbehívó energiáját kínálja a szemlélőnek, a letisztult, anyagtól független szellem fényétől átvilágítva.
  Mindaz, amit anyagba inkarnált szellem valaha elgondolt, megkívánt, végrehajtott, mindaz ami feszültségében valaha anyagot szült, hogy aztán az oldódás nagy felszabadulásában újra és újra elfogadja a halál extázisát, jelen van az Akasha hullámaiban. És ott vannak a számunkra még meg nem nyilvánult zónák is, amelyek a Jövő csíráit ringatják.
  Olvassuk együtt ezt a kozmikus Krónikát, fedezzük fel végre transzcendens létünk múltját és lehetséges jövőjét. Ez a tudás feloldja majd a modern ember feszült, boldogtalan töredékességét, megajándékoz igazi örökségünkkel "kozmikus állampolgárságunk" nagyszerű lehetőségével és hatalmas felelősségével.

 • Alcím
  Az emberi lélek története
  Szerző/Szerkesztő
  Bistey Zsuzsa
  Kiadó
  Arkánum Szellemi Iskola Kiadó
  Kiadás éve
  1993
  Nyomda
  SO-PRINT Kft.
  Sorozat
  Arkánum Szellemi Iskola Könyvtára
  Oldalszám
  277
  Nyelv
  magyar
  Kötéstípus
  ragasztott puha papírkötés
  Állapot
  jó, javított gerinc, néhány lap hullámos
  ISBN
  963 851 18 0 X
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  ADIADU
  Tömeg
  326 g/db
Webáruház készítés