Termék részletek


A belső gyermek a horoszkópban

ÚJ
Raktárkészlet: 1 db
A belső gyermek a horoszkópban
2 900 Ft
 • Belső gyermeknek azt a bennünk lakozó erőt nevezzük, amely tapasztalatokat gyűjt és értelmet keres az életben, ugyanakkor belső hajtóerőként működik, s képessé tesz minket a boldogságra. Csakhogy gyakran nem tudja optimálisan kifejteni a hatását. Ilyenkor azt mondjuk: a belső gyermek sérült. Lakozik bennünk egy másik elemi erő: a belső felnőtt, aki egy bzonyos irőnyba tereli energiáinkat. Segít a tájékozódásban, számtalan parancsával ugyanakkopr megzabolázza a bennünk élő gyermeket is.

  Könyvünk nem csupán a személyiség e két összetevőjét vizsgálja. A szerző az állatövi jegek alapján könnyed és olvasmányos stílusban mutatja be a belső gyermek és a belső felnőtt tizenkét megnyilvánulási formáját. A horoszkóp segítségével könnyebben felismerhetjük másik oldalunkat: sérüléseinket és védekező stratégiáinkat. Brigitte Hamann azonban nem csupán megmutatja nekünk a belső gyermeket, hanem olyan gyakorlatokat is javasol, amelyek segítségével kapcsolatba léphetünk vele, és ezt a kaőpcsolatot a későbbiekben is eredményesen fenntarthatjuk.

  Brigitte Hamann neve jól ismert az asztrológia iránt érdeklődő magyar olvasók körében. Eddig megjelent művei: A tizenkét archetípus (1998), Az élet célja (2003), Fejlődésorientált asztrológia (2005).

 • Alcím
  Legbenső lényünk fejlődése az asztrológia tükrében
  Szerző/Szerkesztő
  Brigitte Hamann
  Kiadó
  Bioenergic Kiadó
  Kiadás éve
  2006
  Kiadás helye
  Budapest
  Nyomda
  Széchenyi Nyomda Kft.
  Oldalszám
  197
  Fordító
  Makra Júlia
  Nyelv
  magyar
  Kötéstípus
  Ragasztott papírkötés
  Állapot
  Jó.
  ISBN
  963 9652 075
  Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  BRIGHAM
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés