Termék részletek


A Hollywood-terápia

Raktárkészlet: 1 db
A Hollywood-terápia
2 000 Ft
 • Milyen szerepeket játszom az életem során? Hogyan ismerhetem meg életem forgatókönyvét? Hogyan vehetem át a rendezői szerepet? Milyen szerepeket kell még eljátszanom az egyes életszínpadokon?

  Margit és Ruediger Dahlke, több évtizedes terápiás tapasztalattal a hátuk mögött kedvenc filmélményeiket foglalták össze új könyvükben. Az eredmény felér egy mélyreható terápiával.

  Számunkra a filmek sokkal többet jelentenek puszta szórakozásnál... akárcsak a mesék, egyfajta magasabb pszichológiát ajándékozhatnak a lelkünknek.

  Mindenekelőtt arra késztetnek, hogy belemerüljünk más életmintákba: megéljük és kipróbáljuk őket, és tanulunk belőlük. Ezek a tapasztalatok részint ugyanúgy hatnak ránk, mint saját, ténylegesen megélt életünk. Ebben az értelemben minden film játék az idő illúziójával, és meseszerűen gazdagítja tapasztalataink tárházát. Nem kell minden tapasztalatot saját magunknak megszereznünk, minden hibát magunknak elkövetnünk: tanulhatunk a filmek hőseitől.

  Ezért tartjuk fontosnak ezt a könyvet, és nagy örömmel nyújtjuk át. Teljes egészében mi állítottuk össze, barátok segítségével, és ez új kihívás volt. Nagyszerű érzés, hogy átadhatjuk neked, és kísérőid lehetünk életed forgatagában.

  (Margit és Ruediger Dahlke)

  Úgy tekinthetjük ezt a könyvet, mint a művészetterápia speciális ágát.

 • Alcím
  Amit a filmek elárulnak rólunk
  Szerző/Szerkesztő
  Ruediger Dahlke, Margit Dahlke
  Kiadó
  Bioenergic Kiadó
  Kiadás éve
  2019
  Kiadás helye
  Budapest
  Nyomda
  Séd Nyomda Kft.
  Oldalszám
  362
  Fordító
  Szász Andrea
  Nyelv
  magyar
  Kötéstípus
  fűzött kemény papírkötés
  Állapot
  ISBN
  978 963 291 378 0
  Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  HOLLTER
  Tömeg
  770 g/db
Webáruház készítés